Protagonistak:

Ayoon Inés Choo & Max Junwoo Bai

Esperientzia: Euskal sukaldaritza tailerra: Tolosako babarrunak.

Bizitzeko Gipuzkoa

Ayoon eta Max, koloreak eta zaporeak

2022/07/04

Jatorriz Seulkoak dira eta Koreako hiriburuko bizimodu zoroa alde batera utzi eta bizi kalitatea hobetu nahian zebiltzan. Orduan, ustekabean, dokumental batek erabat irauli zuen haien bizitza: «hara joan nahi dugu». Esan eta egin. Sei hilabete besterik ez zuten behar izan diseinatzaile grafiko eta antzerki aktore lanak (alderantziz aurkeztu dituzu) atzean utzi eta sukaldaritza ikasten eta ilunabar zoragarriak margotzen hasteko. Murgil zaitez euskal tradizio gastronomikoan, Tolosako benetako babarrunak prestatzen ikasiz.

Gipuzkoan bizitzearen abentura

Olatuak eta labeak maite zituen legelaria

Errugbia eta kresala, Zeelanda Berritik Goierrira

Ayoon eta Max, koloreak eta zaporeak

Reyes, gure Sevillar Gipuzkoarra